0614920563
Bereikbaar op:
Wij zijn telefonisch bereikbaar op vrijdag van 10:00 tot 13:45 en zaterdag van 13:00 tot 15:00
Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid
Inschrijven

Zwemschool Atlantis, het adres voor zwemles

Zwemles.

Zwemschool Atlantis werkt niet met een doorschuifsysteem. Bij ons starten alle kinderen in dezelfde groep en blijven bij dezelfde instructeur. Soms kan het zijn dat kinderen sneller of langzamer gaan dan de rest van de groep. In dit geval plaatsen wij in overleg met de ouders een kind door/terug. 

De wachtlijst is bij ons heel kort! Op dit moment kunt u zelfs de eerst volgende maand al starten en in overleg wellicht al meteen!

Wij richten ons voor de zwemles op de omgeving Haarlem, Velserbroek, Velsen-noord, Velsen, Spaarnwoude, Ijmuiden, Heemskerk en Beverwijk.

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk.

Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op bij een van de vele zwembaden of recreatieplassen.

Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.

Beginnen met (reguliere) Zwemles kan bij ons vanaf 4 jaar.

Wij leiden op volgens het officele ZWEM ABC van het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ) en de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ).

logo NPZ-NRZ

Zie film.

 

De eisen voor het afzwemmen voor het ZWEM ABC vindt u hier.

Kijk voor vragen over zwemles in het algemeen op deze pagina.

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

Onze Zwemlessen/methode.

easy swim pro

Easyswim pro methode.

Modern zwemonderwijs, afgestemd op het jonge kind.
Dat is het uitgangspunt van Zwemschool 
Atlantis.

EasySwim Pro™ en de bijbehorende lesmethodiek worden al jarenlang in steeds meer baden in Nederland gebruikt, met geweldige resultaten.
De lesmethodiek is specifiek afgestemd op jonge kinderen en loopt al jarenlang voorop in Nederland door middel van het gebruik van stuurkaarten, het werken in groepjes, het implementeren van aspecten vanuit het ErvaringsGericht Onderwijs en het werken in diep(er) water.

Voorbeeld stuurkaarten:

stuurkaarten easy swim pro methode

 

Vernieuwend zwemonderwijs
: Ervarings Gericht Zwemonderwijs.
 

In de afgelopen jaren is steeds meer inzicht gekomen in de wijze waarop jonge kinderen leren. Vooral belangrijk is het inzicht dat jonge kinderen zich in hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen, dat zij een grote bewegingsdrang hebben en dat zij van nature onbevangen en leergierig zijn. Lesgevers moeten hier rekening mee houden bij het aanbieden van hun lessen. Zij moeten waarborgen dat elk kind in eigen tempo de eigen leerlijn kan volgen, dat er een hoge bewegingsintensiteit is en dat er ruimte is voor beleving.

Daarom wordt er soms gekozen voor het werken in groepjes. De lesgever heeft dan slechts een deel van de groep bij zich en kan deze kinderen veel en intensief begeleiden waardoor het aanleren beter verloopt. Ondertussen kunnen de andere kinderen zelfstandig werken waardoor de lesintensiteit hoog blijft en de kinderen extra gemotiveerd en betrokken raken doordat ze zelfstandig mogen (samen) werken.Zwemschool Atlantis stelt zich het doel om “leuke en uitnodigende zwemlessen aan te bieden die aansluiten bij de wijze waarop jonge kinderen leren”.
Daarmee wordt het plezier en een optimaal rendement gewaarborgd.

Dit leid regelmatig tot bijstellingen in de volgorde van oefenstof, keuze van organisatievormen en aanbiedingsvormen en lesduur in samenhang met lesfrequentie.

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

Voordelen.

EasySwim Pro™ heeft vele voordelen:

- Volledige bewegingsvrijheid.

- Hoge veiligheid.

- Ideaal voor ontwikkelen watergevoel.

- tweezijdig te dragen. (rits voor én achter)

- verwijderbare drijfelementen.

 

Bekijk de video en overtuig uzelf.

 

Internet zwemscore module en leerlingvolgsysteem.

Om onze administratie te vergemakkelijken en om u en uw kind een unieke manier te bieden om de zwemlessen te volgen, maken wij gebruik van de internet zwemscore module van plan plan internet B.V.

Met dit systeem krijgt u tijdens het gehele traject te maken.

Vanaf het moment dat u inschrijft tot het moment dat uw kind gaat afzwemmen volgen wij u en uw kind via dit systeem en kunt u de vaardigheden en ontwikkelingen van uw kind online volgen.

Kijk hier voor een voorbeeld. http://www.zwemscore.nl/website/default.asp?ID=131

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

voorbeeld internet zwemscore

 

Recensies
 

Voor recensies kunt u kijken op onze Facebookpagina, maar hier alvast een paar voorbeelden:

Janneke Buur— 5 sterren   Linda Heemskerk van zwemschool Atlantis weet kinderen op een duidelijke en speelse wijze vertrouwen te geven in het zwemmen. Onze dochter vind alles leuk aan zwemmen: van duiken tot stilliggen en onder water naar 'de visjes' kijken. Je ziet haar vooruitgang boeken. Wij raden deze zwemschool van harte aan!

Tera Veldman-Loerakker— 5 sterren   Juf Linda is echt een topper! Geduldig, streng maar rechtvaardig, duidelijk, behulpzaam, medelevend zijn zomaar een paar steekwoorden. Zo blij met het kiezen van zwemles in een klein zwembad, kleine groep en een super juf!

Linn van Zonderen—5 sterren  Wat vind ik dit een super zwemschool, mijn zoon vraagt op donderdag al wanneer ga ik weer zwemmen, en ik, ik zit elke woensdag te genieten, men oudste heeft bij de heerenduinen zen diploma's gehaald, maar wat ben ik blij dat ik voor men jongste deze ontdekt heb, Linda je bent een topper.