0614920563
Bereikbaar op:
Maandag en Dinsdag 09:00-14:00 uur / Woensdag, Donderdag en vrijdag 09:00-18:00 uur Zaterdag 09:00-12:00 uur.
Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid
Inschrijven

Zwemschool Atlantis, het adres voor zwemles

Zwemles.

De wachtlijst is bij ons heel kort! Hoe meer dagen u aangeeft organisatorisch te kunnen, hoe sneller u uitgenodigd kan worden voor de eerste zwemles! Bij voldoende aanmeldingen zal er dan direct een groep opgestart worden.

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk.
Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op bij een van de vele zwembaden of recreatieplassen.
Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.
Beginnen met (reguliere) Zwemles kan bij ons vanaf 4 jaar.
Wij leiden op volgens het officele ZWEM ABC van het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ) en de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

logo NPZ-NRZ

 

Nieuwe producten voor het A zwemdiploma

De tijd die een kind nodig heeft om te leren zwemmen is per kind verschillend. Wij streven er naar om die lesperiode bij ieder kind zo kort mogelijk te houden en zullen wij een breder aanbod hebben vanaf 3 september 2018.
Een lesgroep zal bestaan uit negen á tien kinderen en wordt begeleid door een vaste instructeur. En daarin zullen wij de volgende pakketten extra gaan aanbieden naast de huidige lesproducten.

Meer zwemminuten betekent sneller een zwemdiploma behalen. Wilt u dat uw zoon of dochter snel een zwemdiploma behaald dan zijn dit de producten voor u !!

1,5 uur zwemles

De kinderen krijgen 40 minuten zwemles vervolgt met een pauze van 10 minuten, waarin zij hun eigen eten en drinken mogen meenemen en dit zullen nuttigen samen met de instructeur aan tafel. Na de pauze zal de les voorgezet worden met nog eens 40 minuten zwemles. Dit product zal de voortgang van de kinderen versnellen, omdat ze een keer zoveel minuten les zullen krijgen. Ons streven zal zijn, dat de kinderen met dit product hun A diploma in 11 maanden moet kunnen behalen (uitzonderingen daar gelaten). Ook is het prettig voor de ouders dan men niet twee keer per week moet reizen naar de zwemschool.

Dit product zal aangeboden worden op de vrijdagen van 15:15 - 16:45 uur.

De kosten voor dit product is €85,- per maand inclusief easyswim pakje.

2 x 45 minuten combinatie zwemles

Een andere optie is 2 keer in de week combinatie zwemles. Wij hebben verschillende combinaties in de week, waardoor uw kind 2 keer per week 45 minuten zwemles kan volgen. Ook dit pakket zal de vorderingen versnellen van uw kind en zullen wij er naar streven dat uw kind een A diploma kan behalen in 11 maanden. De volgende combinatie mogelijkheden kunnen wij u aanbieden:

We hebben verschillende opties voor u. Informatie kunt u krijgen via de telefoon of mail.

 

Zie film.

 

De eisen voor het afzwemmen voor het ZWEM ABC.

Kijk voor vragen over zwemles in het algemeen op deze pagina.

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

Onze Zwemlessen/methode.

easy swim pro

Easyswim pro methode.

Modern zwemonderwijs, afgestemd op het jonge kind.
Dat is het uitgangspunt van Zwemschool 
Atlantis.

EasySwim Pro™ en de bijbehorende lesmethodiek worden al jarenlang in steeds meer baden in Nederland gebruikt, met geweldige resultaten.
De lesmethodiek is specifiek afgestemd op jonge kinderen en loopt al jarenlang voorop in Nederland door middel van het gebruik van stuurkaarten, het werken in groepjes, het implementeren van aspecten vanuit het ErvaringsGericht Onderwijs en het werken in diep(er) water.

Voorbeeld stuurkaarten:

stuurkaarten easy swim pro methode

 

Vernieuwend zwemonderwijs
: Ervarings Gericht Zwemonderwijs.
 

In de afgelopen jaren is steeds meer inzicht gekomen in de wijze waarop jonge kinderen leren. Vooral belangrijk is het inzicht dat jonge kinderen zich in hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen, dat zij een grote bewegingsdrang hebben en dat zij van nature onbevangen en leergierig zijn. Lesgevers moeten hier rekening mee houden bij het aanbieden van hun lessen. Zij moeten waarborgen dat elk kind in eigen tempo de eigen leerlijn kan volgen, dat er een hoge bewegingsintensiteit is en dat er ruimte is voor beleving.

Daarom wordt er soms gekozen voor het werken in groepjes. De lesgever heeft dan slechts een deel van de groep bij zich en kan deze kinderen veel en intensief begeleiden waardoor het aanleren beter verloopt. Ondertussen kunnen de andere kinderen zelfstandig werken waardoor de lesintensiteit hoog blijft en de kinderen extra gemotiveerd en betrokken raken doordat ze zelfstandig mogen (samen) werken.Zwemschool Atlantis stelt zich het doel om “leuke en uitnodigende zwemlessen aan te bieden die aansluiten bij de wijze waarop jonge kinderen leren”.
Daarmee wordt het plezier en een optimaal rendement gewaarborgd.

Dit leid regelmatig tot bijstellingen in de volgorde van oefenstof, keuze van organisatievormen en aanbiedingsvormen en lesduur in samenhang met lesfrequentie.

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

Voordelen.

EasySwim Pro™ heeft vele voordelen:

- Volledige bewegingsvrijheid.

- Hoge veiligheid.

- Ideaal voor ontwikkelen watergevoel.

- tweezijdig te dragen. (rits voor én achter)

- verwijderbare drijfelementen.

 

Bekijk de video en overtuig uzelf.

 

Easy Swim Splash Software en de Ezzy's Island App

Om onze administratie te vergemakkelijken en om u en uw kind een unieke manier te bieden om de zwemlessen te volgen, maken wij gebruik van de Easy Swim Splash Software waarbij een leuke spelletjes app zit aangesloten voor de kinderen genaamd Ezzy's Island.

Met dit systeem krijgt u tijdens het gehele traject te maken.

Vanaf het moment dat u inschrijft tot het moment dat uw kind gaat afzwemmen volgen wij u en uw kind via dit systeem en kunt u de vaardigheden en ontwikkelingen van uw kind online volgen.

Voorbeeld voor de software en de app volgen later nog

Inschrijven zwemschool Spaarnwoude

 

 

Zwemgroepjes

Zwemschool Atlantis werkt niet met een doorschuifsysteem. Bij ons starten alle kinderen in dezelfde groep en blijven bij dezelfde instructeur. Soms kan het zijn dat kinderen sneller of langzamer gaan dan de rest van de groep. In dit geval plaatsen wij in overleg met de ouders een kind door/terug. Onze groepsgrote is 10 kinderen per lesgroepje.

 

Recensies

Voor recensies kunt u kijken op onze Facebookpagina, maar hier alvast een paar voorbeelden:

Janneke Buur— 5 sterren   Linda Heemskerk van zwemschool Atlantis weet kinderen op een duidelijke en speelse wijze vertrouwen te geven in het zwemmen. Onze dochter vind alles leuk aan zwemmen: van duiken tot stilliggen en onder water naar 'de visjes' kijken. Je ziet haar vooruitgang boeken. Wij raden deze zwemschool van harte aan!

Tera Veldman-Loerakker— 5 sterren   Juf Linda is echt een topper! Geduldig, streng maar rechtvaardig, duidelijk, behulpzaam, medelevend zijn zomaar een paar steekwoorden. Zo blij met het kiezen van zwemles in een klein zwembad, kleine groep en een super juf!

Linn van Zonderen—5 sterren  Wat vind ik dit een super zwemschool, mijn zoon vraagt op donderdag al wanneer ga ik weer zwemmen, en ik, ik zit elke woensdag te genieten, men oudste heeft bij de heerenduinen zen diploma's gehaald, maar wat ben ik blij dat ik voor men jongste deze ontdekt heb, Linda je bent een topper.

 

Meldpunt

Wij - en de hele zwembranche - streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Wij vinden het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers  in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Om dat te kunnen bewerkstelligen volgen wij de gedragscode van de zwembranche en is er het meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.